Tennis nyheder

Vi har fyldt op med masser af nyheder indenfor tennis fra flere forskellige mærker. Vi hos Ketcherspecialisten, synes naturligvis at det er meget spændende, når en ny tennisketcher lanceres på markedet. Ligesom når der kommer nye modeller eller farver af tennissko, tennistasker, tennis beklædning, tennisbolde og tennisstrenge. Se udvalget af nyheder nedenfor. Flere nyheder finder du under de respektive produktkategorier i menuen.

Wilson 2024

I 2024 lancerer Wilson denne nyhed fra den fantastiske Blade-serie, en opdateret model af V9 i et lækkert design og ny teknologi! Blade V9 tilbyder en perfekt kombination af kontrol, spilfornemmelse og komfort, designet til at forbedre dit spil og give dig en overlegen oplevelse på banen. Verdensstjerner som Aryna Sabalenka og Stefanos Tsitsipas er eksempler på spillere, der har taget Blade-serien til sig som deres foretrukne valg af ketcherserie under APT-touren.

HEAD 2024

Fantastisk spilfornemmelse i en klassisk serie fra den nye Head Speed Pro, der er udstyret med den seneste version af den banebrydende Auxentic 2.0 teknologi. Den er designet til at forbedre dit spil og give dig materielle fordele på banen, samtidig med at den er ergonomisk udformet for at mindske belastningen på arm og håndled. Head Speed Pro er også Jannik Sinners valg af ketcher under touren.

BABOLAT 2024

Pure Strike betragtes af Babolat som den nye generations type tennisketcher, specielt udviklet til at tilbyde endnu mere kontrol og følelse i hvert slag. Pure Strike-serien er optimal for spillere med alsidige, offensive, hurtige og tekniske spillestile. Pure Strike er også Dominic Thiems valg af tennisketcher, kendt for at have en af de mest avancerede og "rene" enkeltstående baghåndsslag på ATP-touren.

Flere tennis nyheder

© 2023 Ketcherspecialisten. All rights reserved.