FORDELE HOS OS

Fri fragt for køb fra 500 kr

Fri fragt på bestillinger fra 500 kr. Ved bestillinger under 500 kr. er der et fragtgebyr/administrationsgebyr på 49 kr.

Hurtig levering

Vi sender pakker med Bring på alle hverdage. Normal leveringstid er 1 -3 hverdage, gælder dog ikke for bordtennisborde.

Laveste prisgaranti

Vi på ketcherspecialisten.dk tilbyder dig en garanti, hvilket gør, at du kan føle dig sikker på, at du altid kan købe dine produkter til den absolut bedste pris hos os.

Hvis du mod forventning, ved dato for køb , finder en vare til en lavere pris, inklusiv fragt, hos en anden dansk forhandler, matcher Ketcherspecialisten denne. Vi fratrækker desuden yderligere 5 % som tak for hjælpen, da vi altid bestræber os på at tilbyde markedets bedste priser. Det eneste, der kræves af dig, er, at du kan bevise prisen med et alment katalog, en prisliste eller annonce. Laveste prisgaranti gælder under forudsætning af, at butikken med den lavere pris har varen på lager for levering, samt at den lavere pris som sagt påberåbes ved køb.

 

Sammenlign os gerne med andre!

 

60 dages returret

Hos Ketcherspecialisten.dk har du ret til at fortryde dit køb inden for hele 60 dage uden at angive en årsag. Du har altså 60 dages fortrydelsesret, fra du har modtaget din vare.