Købs- og leveringsbetingelser

 

Priser

Alle priser er inklusiv 25% moms.

 

Mulige betalingsmetoder

Svea Finans A/S (”Svea”) tilbyder tjenesten Checkout (”Checkout”), der

er en brugervenlig måde for dig som kunde at handle og betale på nettet.

 

Betaling med kreditkort

Du betaler 100% sikkert med dit Visa-kort eller Mastercard via Certitrade / Euroline. Alle oplysninger er krypteret med SSL – 128 bit. Pengene reserveres på din konto og trækkes normalt inden for 24 timer efter, at du har afgivet din bestilling. Alle transaktioner gennemføres i overensstemmelse med den nye sikkerhedsstandard 3D-Secure.

Trustly

Trustly tilbyder bankoverførsler og betalinger sikkert, hurtigt og enkelt fra forbruger til netbutik. Med Trustly sker overførslen eller betalingen med det samme. Trustly er gratis at bruge og kræver ikke, at du skal være tilmeldt som bruger.

Trustly understøtter de mest brugte banker, og du logger ind på samme måde, som du logger ind på din normale netbank. Trustly anvender de bedste sikkerhedsprotokoller i verden, og Trustly håndterer millioner af transaktioner i Europa hvert år. Trustly er en sikker betalingsmetode og en godkendt betalingsinstitution under opsyn af det svenske finansråd (Swedish Financial Supervisory Authority - FSA), og de arbejder i hele EU. 

Hvis du har spørgsmål vedrørende en transaktion, kan du kontakte butikkens kundeservice.

Læs mere på www.trustly.com

Mobilepay - mobilbetaling

Med MobilePay kan du sikkert og nemt betale i vores webshop. Du behøver hverken finde pung eller kort frem.
I stedet skal du blot godkende betalingen i Mobilepay appen. MobilePay har over 4,4 millioner brugere i Danmark.

Fordele for dig som kunde:

◉ MobilePay Online understøtter Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, VISA og VISA Electron
◉ Ingen beløbsgrænser - præcis som når du bruger dit kreditkort
◉ Nem, simpel og hurtig betaling
◉ Helt gratis for brugeren
◉ MobilePay Online er en korttransaktion, derfro er det forbudt at pålægge ekstragebyr

Læs mere på www.mobilepay.dk/privat/betal

 

Leveringstid

Normal leveringstid er 2-4 hverdage. 

 

Fragt

Fri fragt på bestillinger fra 400 kr. Ved bestillinger under 400 kr. er der et fragtgebyr/administrationsgebyr på 29 kr.

Eventuel returfragt står køberen for. Hvis du kontakter os, før du sender varen retur, kan vi sende en returseddel til dig, dette koster 49 kr. Gælder ikke for returfragt af bordtennisborde. 

Vi sender pakker med flere forskellige transportører. De transportører, der kan bruges, afhænger af, hvilket postnummer du bor i, og du vælger selv dette ved kassen. Vi samarbejder bl.a. med GLS, Instabox, Budbee og Bring.

GLS
Få din pakke leveret som det passer dig. Udgangspunktet er hjemmelevering hvor GLS foreslår dag og tidsinterval i en mail. Du kan så blot klikke på linket i mailen og så kan du
justere leveringsdatoen eller vælg en af følgende leveringsmetoder:

- Ændre leveringsdag
- Kræver ingen underskrift
- Levering til en anden adresse
- Levere til agent
- Levere til terminal
- Nægte levering

Instabox
Med Instabox kan du vælge mellem praktisk hjemmelevering eller nem afhentning i smarte pakkebokse, alt efter dit postnummer.

Budbee
Med Budbee kan du vælge mellem praktisk hjemmelevering eller nem afhentning i smarte pakkebokse, alt efter dit postnummer.

Bring
Levering till Bring Pickup Point.

Vi leverer ikke til militærlejre. Vi leverer ikke til Færøerne og Grønland.

 

Fortrydelsesret

Hos os på ketcherspecialisten.dk har du ret til at fortryde dit køb inden for hele 60 dage uden at angive en årsag. Du har altså 60 dages fortrydelsesret, fra du modtager din vare (ifølge loven er det 14 dage).

Fortrydelsesfristen udløber altså 60 dage efter, du har modtaget din vare. For at du skal nå at benytte din fortrydelsesret til tiden, er det tilstrækkeligt, at du inden fortrydelsesfristens udløb meddeler os, at du har tænkt dig at benytte fortrydelsesretten. Dette kan gøres via mail, telefon eller brev. Vi behøver altså ikke at have fået din vare retur inden for 60 dage, men som køber skal du snarest muligt returnere varen, efter du har meddelt, at du vil benytte fortrydelsesretten.

Hvis du fortryder dit køb i henhold til de ovenstående vilkår, tilbagebetaler vi alle de betalinger, vi har modtaget fra dig for de varer, som du ønsker at returnere, herunder også de leveringsomkostninger, vi har haft i forbindelse med, at vi har sendt varen til dig. Tilbagebetalingen sker så hurtigt som muligt og senest 14 dage fra og med den dag, vi har modtaget den returnerede vare. Vi benytter de samme betalingsmidler ved tilbagebetalingen, som du selv har benyttet i forbindelse med den indledende handel, medmindre du ikke udtrykkeligt har bedt om og har fået tilsagn fra os om noget andet. I alle tilfælde vil tilbagebetalingen ikke koste dig noget.

Varer, som er specialfremstillet efter forbrugerens anvisninger, omfattes ikke af fortrydelsesretten.

Som forbruger har du ret til at undersøge varen for at se, hvilke egenskaber og funktion den har. Det kan fx handle om at tage tøj eller sko ud af originalemballagen for at prøve det/dem på, men du må ikke at prøve tøj eller sko i forbindelse med aktivitet/udøvelse.

Vi mener ikke, at du behøver at prøvespille en ketcher eller at fjerne plasten fra håndtaget for at undersøge den. Hvis du gør dette eller på anden måde bruger en vare på en måde, som ikke er nødvendig, og hvis varen er købt hos os, har vi som sælger ret til erstatning for værdiforringelse i henhold til loven om fjernsalg. Afhængigt af produktet kan værdiforringelsen være betydelig, når det er brugt i forbindelse med aktivitet/udøvelse.

 

Sådan returnerer du en vare

- Jeg vil returnere varen og have pengene tilbage.

Kontakt os for at få en returfragtseddel. Den koster 39 kr. og fratrækkes det beløb, som betales tilbage til dig. Du skal indlevere pakken på det samme udleveringssted, som du hentede din pakke hos. Husk at påsætte retursedlen, som du fik, da du kontaktede os angående din retur.

Glem ikke at angive ordrenummer, kontaktoplysninger, samt at du vil gøre brug af din returret. Vi tilbyder 60 dages returret.

Tænk på at returnere i en beskyttende emballage, så varen og originalemballagen ikke beskadiges. En skoæske skal for eksempel have en ydre emballage for ikke at blive ødelagt under transporten. Bemærk, at du ikke må returnere varer i emballage, der har et større volumen, end den emballage du modtog varen i. Vi debiterer kunden for eventuelle ekstra fragtomkostninger, som en større emballage kan medføre. Vi kan ikke tilbyde returfragtseddel for meget store pakker, som fx bordtennisborde, boldmaskiner og opstrengningsmaskiner.

- Jeg vil bytte til en anden vare.

Vi tilbyder kun returret. Hvis du vil have et andet produkt, skal du lave en ny bestilling. Varen, som du ønsker at returnere, sender du tilbage efter anvisningerne ovenfor.


Garanti og reklamation

På Ketcherspecialisten.dk køber vi vores produkter fra svenske generalagenter og er autoriserede forhandlere af alle de varemærker, vi udbyder til salg. Dermed indgår fuldstændige garantier for alle vores produkter. Normal slitage, som fx brud på strengene på en ketcher, dækkes ikke af garantien. Kunden står selv for fragtomkostninger i de tilfælde, hvor den aktuelle reklamation ikke godkendes. Vi følger Købeloven, se forbrug.dk. Hvis du i øvrigt har spørgsmål vedrørende garanti og reklamation, kan du kontakte vores kundeservice via info@ketcherspecialisten.dk.

 

Beskadigede og uafhentede pakker

Hvis pakken er beskadiget, skal du straks anmelde det til postkontoret eller anden transportør og indgive skadesanmeldelse. Afhent ikke en beskadiget pakke! Hvis du ikke opdager skaden, før du har åbnet pakken, og skaden er af en sådan art, at den kan skyldes postvæsenets eller transportfirmaets håndtering, skal du kontakte dem og indgive en skadesanmeldelse. Hvis en eventuel uoverensstemmelse med postvæsenet eller transportfirmaet ikke kan afgøres, skal du kontakte os.

Hvis du har bestilt og ikke afhenter din forsendelse, inden den bliver sendt retur til os (pakker efter ca. 1 md, breve efter 14 dg), fakturerer vi dig med 350 DKK for vores arbejde med håndtering af varerne.


Personoplysninger

I forbindelse med at du bestiller varer hos os, godkender du, at vi lagrer og bruger dine personoplysninger. Den ansvarlige for personoplysninger er Racketspecialisten Norden AB (CVR-nr: 556812-0538). Al behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med databeskyttelsesloven. Dette betyder, at vi kun lagrer personoplysninger, der er nødvendige for, at vi kan levere de produkter, du har købt, og for at kunne give dig den bedst mulige service. E-mails, som sendes til os, vil fx blive lagret, for at vi bedre kan fuldføre kundeærinder og tilbyde et højt serviceniveau til dig som kunde. Personoplysningerne gemmes så længe, de er nødvendige for, at vi kan opretholde vores service til dig, eller så længe det kræves i henhold til gældende lovgivning, derefter slettes de.

For at kunne fuldføre køb og levering af bestilte varer er det nødvendigt, at personoplysninger deles med visse eksterne samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere kan være fragtvirksomheder og/eller virksomheder, der håndterer betalinger, fx din bank eller Klarna.

Dine personoplysninger kan blive brugt til markedsføring fra Ketcherspecialisten, fx i form af udsendelse af nyhedsbreve via e-mails. Ingen oplysninger vil blive solgt videre. Du har ret til at få adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig, få oplysninger slettet (i visse tilfælde), overført til en anden leverandør eller få fejlagtig information korrigeret. Du har også ret til at få afbrudt behandling af personoplysninger, der er tiltænkt direkte markedsføring.

 

© 2023 Ketcherspecialisten. All rights reserved.