Om os

Ketcherspecialisten.dk tilbyder dig, som spiller padel, tennis, badminton, bordtennis eller squash, et stort udvalg af markedets førende mærker til konkurrencedygtige priser. Vi ønsker at tilbyde dig en enkel måde at handle på, så du kan bruge tiden på at dyrke din ketchersport.

Hos ketcherspecialisten.dk har vi tilsammen mange års erfaring, både som udøvere og med salg af produkter til ketchersport. Vi er et team på omkring 25 medarbejdere og nogle af os er aktive som motionister, og andre har en baggrund med mange år på konkurrenceniveau. Uanset ambitionsniveauet er den store fællesnævner vores passion for sport.

Ketcherspecialisten.dk drives af Racketspecialisten Norden AB, som er Nordens største forhandler af produkter inden for ketchersport. Vi er nu en del af LEDAP som er en førende aktør i Padel, indenfor organisationen driver vi i alt 17 faciliteter med 138 padlebaner i Danmark under mærket Padel Club Denmark, læs gerne mere om vores søsterselskab på www.padelclub.dk.

Vi har eksisteret på det danske marked siden 2008 og har gennem årene udviklet vores webshop til at tilbyde landets største udbud inden for ketchersport. Med et stort sortiment, meget konkurrencedygtige priser og et godt indhold, som gør det nemmere for dig som kunde at vælge det rigtige udstyr, stræber vi efter at være det oplagte valg af leverandør for dig, der udøver en ketchersport.


Ketcherspecialisten.dk
We Are Padel - Roskilde
Kildeager 7
4621 Gadstrup
(Bemærk, at dette ikke er en besøgs- eller returadresse)
Email: info@ketcherspecialisten.dk
CVR-nummer : 13 09 10 21

Hovedkontor:
Racketspecialisten Norden AB
Birger Dahlerus väg 12
176 69 Järfälla

© 2023 Ketcherspecialisten. All rights reserved.