.

Ketcherspecialisten.dk tilbyder dig, som spiller tennis, badminton, bordtennis, padel eller squash, et stort udvalg af markedets førende mærker til konkurrencedygtige priser. Vi ønsker at tilbyde dig en enkel måde at handle på, så du kan bruge tiden på at dyrke din ketchersport.

Hos ketcherspecialisten.dk har vi tilsammen mange års erfaring, både som udøvere og med salg af produkter til ketchersport. En del af os er aktive som motionister, og andre har en baggrund med mange år på konkurrenceniveau. Uanset ambitionsniveauet er den store fællesnævner vores passion for sport.

Ketcherspecialisten.dk drives af Racketspecialisten Norden AB, som er Nordens største forhandler af produkter inden for ketchersport.
Vi har eksisteret på det danske marked siden 2008 og har gennem årene udviklet vores webshop til at tilbyde landets største udbud inden for ketchersport. Med et stort sortiment, meget konkurrencedygtige priser og et godt indhold, som gør det nemmere for dig som kunde at vælge det rigtige udstyr, stræber vi efter at være det oplagte valg af leverandør for dig, der udøver en ketchersport.


Ketcherspecialisten.dk
Østerbrogade 226
2100 København
(Bemærk, at dette ikke er en besøgs- eller returadresse)
Email: info@ketcherspecialisten.dk
Tel: 89 87 11 41
CVR-nummer : 13 09 10 21

Hovedkontor:
Racketspecialisten Norden AB
Birger Dahlerus väg 12
176 69 Järfälla