.

Ketcherspecialisten.dk vil kunne tilbyde dig, som spiller tennis, badminton, bordtennis, padel eller squash, et stort udvalg af markedets førende mærker til meget konkurrencedygtige priser. Vi ønsker også at tilbyde dig en enkel måde at handle på, så du kan bruge tiden på at dyrke din ketchersport.

Her hos ketcherspecialisten.dk har vi tilsammen mange års erfaring, både med som udøvere og med salg at produkter til ketchersport. En del af os er aktive som motionister, og andre har en baggrund med mange år på konkurrenceniveau. Uanset ambitionsniveauet er den store fællesnævner vores passion for sporten.

Ketcherspecialisten.dk drives af Racketspecialisten Norden AB, som er en af Nordens største forhandler af produkter inden for ketchersport. Vores nordiske hovedkontor ligger i Stockholm, hvorfra vi sælger vores varer via ketcherspecialisten.dk og racketspecialisten.se.

Vi har eksisteret på det danske marked siden 2008, og satser nu endnu mere efter al den positive respons vi har fået fra vores danske kunder. Via vores gennemarbejdede distributionsløsninger tager det kun 2-4 dage for os at levere varer til Danmark, hvilket gør, at du oftest vil modtage din bestilling inden for 4 arbejdsdage.

Ketcherspecialisten
Hovedkontor:
Racketspecialisten Norden AB
Uppfartsvägen 10
169 38 Solna
Registreringsnummer:
556812-0538