Sådan returnerer du en vare

- Jeg vil returnere varen og have pengene tilbage.

Kontakt os for at få en returfragtseddel. Den koster 39 kr. og fratrækkes det beløb, som betales tilbage til dig. Du skal indlevere pakken på det samme udleveringssted, som du hentede din pakke hos. Husk at påsætte retursedlen, som du fik, da du kontaktede os angående din retur.

Glem ikke at angive ordrenummer, kontaktoplysninger, samt at du vil gøre brug af din returret. Vi tilbyder 60 dages returret.

Tænk på at returnere i en beskyttende emballage, så varen og originalemballagen ikke beskadiges. En skoæske skal for eksempel have en ydre emballage for ikke at blive ødelagt under transporten. Bemærk, at du ikke må returnere varer i emballage, der har et større volumen, end den emballage du modtog varen i. Vi debiterer kunden for eventuelle ekstra fragtomkostninger, som en større emballage kan medføre. Vi kan ikke tilbyde returfragtseddel for meget store pakker, som fx bordtennisborde, boldmaskiner og opstrengningsmaskiner.

 

- Jeg vil bytte til en anden vare.

Vi tilbyder kun returret. Hvis du vil have et andet produkt, skal du lave en ny bestilling. Varen, som du ønsker at returnere, sender du tilbage efter anvisningerne ovenfor.

© 2023 Ketcherspecialisten. All rights reserved.