HEAD SPEED LEDGEND

Legendariske nyheder for legendariske spillere – HEAD LEGEND er her!

Nu kommer Head Speed MP Legend 2024 og Head Speed Pro Legend 2024! To specialdesignede ketchere, der fejrer Novak Djokovics stjernestatus som en af de største spillere gennem tiderne!

Ketcherne er to nye tilføjelser til den populære speed-serie og har samme ydeevne og teknologier som de tidligere ketchere Head speed MP og Head Speed Pro.

SPEED vs PRO?

Hvor Speed MP er lidt lettere i vægt sammenlignet med Speed Pro, der kan ses som en lidt sværere at håndtere og avanceret ketcher sammenlignet med den mindre søskende Speed MP.

Det, der skiller sig ud ved Legend-ketcherne, er deres elegante og stilrene design med gennemsigtige kulfiber i toppen af ketcheren og en moderne klar lak finish i bunden af ketcheren, der skinner i sort lak.

HEAD SPEED MP LEGEND

Head Speed MP 2024 er udstyret med den nyeste opdatering af den banebrydende Auxentic teknologi, Auxentic 2.0. En funktion, der findes i den indre konstruktion på ketcherne, som tilpasser sig efter hvert bold slag og bidrager til mere eksplosivitet i slaget samt en bedre følelse.

Head Speed Legend MP er udviklet for at give dig en uovertruffen spille fornemmelse og tilbyder samtidig en perfekt balance mellem kraft og kontrol, hvilket gør den til det perfekte valg for avancerede spillere eller dygtige motionister.

HEAD SPEED PRO LEGEND

Head Speed Pro Legend er derimod en ketcher, der er tilpasset spillere, som spænder fra dygtige motionister til spillere, der er lidt mere avancerede i deres spil. Denne ketcher er en perfekt balance mellem kraft og kontrol.

Den oprindelige Speed Pro model er en af de bedst sælgende ketchere i Head Speed-serien. Og som om det ikke var nok, er Speed Pro-modellen også anbefalet af verdens spilleren Jannik Sinner, som lige nu spiller med Head Speed Pro, der har samme teknologi som den nye Head Speed Pro Legend.

© 2023 Ketcherspecialisten. All rights reserved.