HEAD GRAVITY NORDIC EDITION x DANIEL WINDAHL

Sammen med HEAD fik vi mulighed for at møde Nordens top padelspiller, ingen ringere end svenske Daniel Windahl. Daniel viste sit nye padelbat frem – HEAD Gravity Nordic Edition, som er hans nye følgesvend på banen.

Daniel Windahl har tidligere spillet med forgængeren Head Gravity Pro, som er lavet af grafen, som er en blanding af kulstof og glasfiber, der nemt giver fart. Head Gravity Pro er et bat, der er godt afbalanceret i midten med en rillet overflade, der er blevet en favorit blandt mange spillere.

Nu kommer efterfølgeren og den nye opgraderede version Head Gravity Nordic Edition. Det nye bat er som helhed en smule hårdere, men har stadig samme overfladelag i grafen som forgængeren Gravity Pro.

Det der dog er anderledes, er underlaget, som på den nordiske udgave er en sandpapiroverflade, hvilket gør, at du får lidt bedre spin og greb om bolden, hvilket er gavnligt for volleyballspillet.

En anden forskel er, at balancen bliver lidt længere nede, hvilket betyder, at den vil føles lidt hurtigere i håndleddet og nemmere at lege med. En yderligere tilføjelse til den nye Nordic Edition er den nyligt tilføjede bløde knaphætte i bunden af håndtaget. Som fungerer som en vibrationsdæmper for at reducere vibrationer i håndled og albue, samt at føles blødere i hånden, når du spiller.

Nordic er desuden opgraderet med Auxetic tecnologi, som er et materiale udviklet til at give meget mere respons i boldtræffet. Hvilket betyder, at du får mere respons, når du slår med mere kraft med battet!

Vil du være en af de første til at spille med Daniel Windahls nye officielle bat? Køb den nye HEAD Gravity Nordic Edition hos os! Fra i dag er det muligt for dig at forudbestille dit bat hos os.

*Battet har en estimeret leveringstid på omkring to uger.

 

Forudbestil battet her

© 2023 Ketcherspecialisten. All rights reserved.