KETCHERSPECIALISTEN X PETER GADE

Vi hos Ketcherspecialisten har sammen med badmintonlegenden Peter Gade og Yonex lavet en serie badmintonvideoer. I disse videoer gennemgår Peter de vigtigste slag i badminton, han fortæller desuden, hvad der ellers kan være vigtigt, for at du lykkes med din badminton.

Badmintonskole med Peter Gade!

Dette er en introduktionsvideo til en serie på flere afsnit, hvor Peter Gade gennemgår de vigtigste slag i badminton, og hvad der er vigtig at tænke på.

Afsnit 1 med Peter Gade | Badmintonbolde

I afsnit 1 møder vi Peter Gade igen og taler med ham om bolde, og hvilken bold der passer til hvem. Skal man spille med fjerbold eller nylonbold?

Afsnit 2 med Peter Gade | Clear

I afsnit 2 gennemgår Peter Gade, hvad man skal tænke på i forbindelse med slaget Clear, han viser også, hvordan man udfører slaget.

Afsnit 3 med Peter Gade | Serve

I afsnit 3 kan vi være med, når Peter Gade giver os en omhygeglig gennemgang af, hvad han tænker på i forbindelse med serven, og hvilke forskellige typer af server, man kan benytte. Vi ser ham desuden vise teknikken i flere forskellige server.

Afsnit 4 med Peter Gade | Løft

I afsnit 4 fortsætter Peter Gade med at gennemgå badmintonslagene, og nu gennemgår han, hvad der er vigtigt at tænke på i slaget Løft.

Afsnit 5 med Peter Gade | Bag

I afsnit 5, som er det sidste afsnit, får vi et indblik i, hvad Peter Gade har med i badmintontasken, der har fulgt ham over hele verden.