NOT JUST ANOTHER PADEL BRAND

 

CABRA PREMIUM LINE

Topmodeller fra Cabra, der kommer fuldt udstyret med en håndfuld teknologier. Vælg mellem stilfuld Premium Virtuoso eller eksklusiv Premium Wizard. Det er modeller til padelspilleren, der leder efter det bedste og stiller høje krav til deres pafelketcher.

Cabra Premium Virtuoso er et high-end padlebat. Overfladetilstand i Kelvar giver en stærk men stadig elastisk overflade i en dejlig grøn farve. Derudover har Virtuoso Cabras Intellicore som er en såkaldt flerlags kerne. Underlaget har Cabras Frost Grip, hvilket betyder struktur på slagfladen, som bed lidt mere i boldtræffet.
 
Cabra Premium Wizard er lavet af kulfibermateriale med 12K. Det er et hårdt underlag, der giver en masse power, når du vil spille aggressivt. Sammen med et stel i en rund form og en kerne af såkaldte multilayer type, synes vi det giver en fantastisk flot specifikation. Cabra Premium Wizard har også Intellicore og begge Cabras forskellige strukturer Raw Grip og Frost Grip.

CABRA PRO LINE

 I Pro Line fra Cabra er der fire padelbat, som vi hos Ketcherpecialisten synes er rigtig fine og rare at lege med. Vælg mellem Pro Master, Pro Master W, Pro Ghost og Pro Predator.
 
Alle fire modeller har flere forskellige teknologier for at lette dit spil på padlebanen. Pro Master er fremstillet i 3K Silver, med Intellicore, Raw Grip og Frost Grip. I modsætning til Pro Master W som kommer med en slående overflade 3K, Intellicore, Raw Grip, Frost Grip og en lettere vægt end Pro Master. Pro Ghost kommer med 3K Silver, Intellicore og Raw Grip. Pro Predator kommer med 3K, Intellicore og Frost Grip.

 

CABRA PRESTIGE LINE

 Prestige Line er en spændende serie af padelbat, der passer til en bred målgruppe og fås i fire forskellige modeller. Vælg mellem Prestige Energy, Prestige Spark Air, Prestige Spider eller Prestige Addict.
 
For at lære mere kan du læse om det specifikke produkt til Prestige og Active.

CABRA ACTIVE LINE

Perfekt serie af padelbat til begyndere og motionister, der leder efter et let og godt padelbat. Disse modeller kommer i et stilrent design og hjælper dig med at udvikle dig og dit spil.

Vælg mellem Active Genesis, Active Epic, Active Grace W og Active Explorer.

Padeltasker

PADELudstyr