Hjem Pickleball Pickleballbat Head Extreme Pro Blue/Lt Blue 2023

Head Extreme Pro Blue/Lt Blue 2023

Midlertidigt udsolgt Fri fragt Sikre betalinger
649 kr.
Glem ikke bolde!
Se lagerstatus
Beskrivelse

Head Extreme Pro tilhører Extreme-serien udviklet med en unik diamantform. Formen giver spilleren en masse kontrol i deres spil.

Udover den specielle diamantform har Extreme Pro også et komfortgreb, der bidrager til mindre vibrationer og mere komfort i hvert slag. Extreme Pro tilbyder en mellemvægtsmulighed for spilleren, der leder efter en jævn og fin balance sammen med god kontrol og kraft i hvert skud. Teknologier: CHS - Composite Hitting Surface Den konstruerede overflade skaber også øget komfort, når du slår bolden. Den sammensatte slagflade er til gavn for netspilleren, fordi boldslaget er mere tilgivende end med en grafitoverflade. Dette giver maksimeret kraft med en mere jævn fornemmelse på alle niveauer af spillet. OTC - Optimeret Tubular Core HEADs ingeniører har optimeret den rørformede konstruktion af polypropylen honeycomb kerne for at skabe perfekt spilbarhed. Polypropylen er en slidstærk termoplast, materialet bidrager til en dejlig kontrolleret følelse og en behagelig lyd, når man slår bolden. Ekstremt spin HEAD's Extreme Spin tekstur betyder, at stødfladen er let ru. Resultatet betyder bedre bid på bolden for øget spin og kontrol. Comfort Grip System Specielt formuleret PU-materiale er blevet indarbejdet i det nye Ergo Grip. PU er et kunstlæder, der skaber en blødere følelse og dæmper vibrationer for ultimativ komfort og spilbarhed.
Materiale:
PP + GF
Tykkelse:
11 mm
Vægt:
220 g
Længde:
40,8 cm
Bredde:
19,8 cm
På lageret
Head Extreme Pro Blue/Lt Blue 2023
Midlertidigt udsolgt
226561

Ægte produkter

Hos os kan være 100% sikker på, at de produkter, du køber, er ægte. Vi får vores varer direkte fra de respektive varemærker eller deres agenter uden om usikre mellemmænd. Sådan kan vi garantere, at du køber originalprodukter, når du handler hos os. Dette gælder hele vores varesortiment. 

© 2023 Ketcherspecialisten. All rights reserved.