Personoplysninger

ketcherspecialistens håndtering af persondata

Din integritet er vigtig for Ketcherspecialisten. Derfor ønsker vi, at du skal føle dig tryg ved, hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger. Formålet med denne publikation er at give information om håndteringen af ​​personoplysninger i Racketspecialisten Norden AB.

 

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?

Racketspecialisten Norden AB (org.nr. 556812–0538) er ansvarlig for indsamling og håndtering af persondata.

 

Hvad er personlige data?

Ved at acceptere at bestille varer hos os, accepterer du, at vi opbevarer og bruger dine personoplysninger i overensstemmelse med oplysningerne i dette dokument. Personoplysninger er alle former for information, der direkte eller indirekte kan knyttes til dig.

 

Dine rettigheder

Du har visse rettigheder i henhold til GDPR, hvilket blandt andet betyder, at du har ret til at modtage information direkte fra os om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Dine rettigheder i henhold til GDPR er:

 - Ret til at trække samtykke tilbage
 - Adgangsret
 - Ret til berigtigelse og ret til at gøre indsigelse mod behandling
 - Ret til sletning og ret til behandlingsbegrænsning
 - Ret til at klage
 - Ret til dataportabilitet

For mere information om, hvad disse rettigheder indebærer, kontakt din tilsynsmyndighed. I Danmark er det https://www.datatilsynet.dk. Hvis du ønsker at bruge nogen af ​​dine rettigheder overfor Ketcherspecialisten, kan du kontakte os på e-mail eller brev.

 

Hvordan indsamler vi dine personlige oplysninger?

Du giver os direkte de fleste personlige oplysninger, som vi indsamler. Vi indsamler og behandler data, når du:

- Tilmeld dig online eller bestil et af vores produkter eller tjenester
- Udfyld en kundeundersøgelse frivilligt eller giv feedback på en af ​​vores opslag eller via e-mail
- Bruger vores hjemmeside via din browsers cookies
- Kontakter os i ovenstående relaterede eller andre situationer

 

Hvem videregiver vi dine personlige oplysninger til?

Vi sælger aldrig dine oplysninger til en tredjepart. Vi deler kun dine oplysninger med de leverandører og partnere, vi bruger til at levere vores tjenester, dvs. følgende kategorier af modtagere:

- Leverandører, både inden for og uden for EU/EØS, såsom levering af IT-tjenester, marketingtjenester, håndtering af kundeservicesager eller udførelse af betalingstjenester og kompatible tjenester.
- Udbydere af forsendelses- og betalingstjenester.

 

Ketcherspecialisten håndterer persondata:

1.   Når du besøger vores hjemmeside, skal handle online og opretter dig som bruger

Vi indsamler:

- Dit navn og dine kontaktoplysninger (adresse, e-mailadresse, telefonnummer)
- CPR-nummer
- IP-adresse
- Oplysninger om produkter/tjenester, som du har købt eller bestilt
- Betalingsinformation

For at:

- Behandl din ordre og levere det, du har købt
- Administrer din konto
- Administrer betalinger og sende digitale kvitteringer
- Til markedsføringsformål i form af f.eks. udsendelse af nyhedsbreve via e-mail
- Udsendelse af kundeundersøgelser

Retsgrundlaget for denne sag er opfyldelse af aftaler, interesseafvejninger og retlige forpligtelser.

Personoplysninger opbevares, så længe det er nødvendigt for vedligeholdelsen af ​​vores service til dig eller så længe, ​​som loven kræver det, hvorefter de slettes. Vi opbevarer dine ordreoplysninger i 5 år som krævet af bogføringsloven. Vi gemmer også marketing-e-mailadresser og -oplysninger for at administrere medlemskaber, så længe de er aktive.

2.    Når du kontakter os for fortrydelse, tilbagekøb, reklamation osv

Vi indsamler:

- Dine kontaktoplysninger (navn, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger, sagshistorik)
- Dokumenter, som du vedhæfter (f.eks. kvittering)
- Oplysninger om produkter, som du har købt eller bestilt
- Oplysninger om din kontakt med vores kundeservice - optagede telefonopkald, chatsamtaler og e-mailkorrespondance

For at:

- Administrer og svare på dine spørgsmål, forespørgsler og klager
- Håndter din klage, fortrydelse eller tilbagekøb
- Gennemgå kvalitetsproblemer og lave statistik for at forbedre vores tjenester
- Opfølgning på din sag

Retsgrundlaget for denne sag er opfyldelse af aftaler, interesseafvejninger og retlige forpligtelser.

Personoplysninger opbevares så længe, ​​det er nødvendigt for vedligeholdelsen af ​​vores service til dig eller så længe det er påkrævet ved lov, hvorefter de slettes.

3.    Når vi har en lovpligtig forpligtelse eller på anden måde har interesse i at videregive oplysninger til myndigheder eller andre modtagere

I nogle tilfælde er vi forpligtet til at behandle dine personoplysninger ud over det, der er beskrevet i punkterne ovenfor. Ved lov er vi forpligtet til at videregive dine personoplysninger på grund af vores regnskabspligt eller efter anmodning fra en myndighed, f.eks. politiet eller en domstol ud fra en interesseafvejning.

Ketcherspecialisten kan også i nogle tilfælde videregive oplysninger til andre end myndigheder, når det er nødvendigt for at beskytte vores rettigheder. Oplysningerne kan fx gives til et forsikringsselskab eller anden part, som Ketcherspecialisten har anlagt sag eller forsvarer en tale.

 

Hvordan beskytter vi dine personlige oplysninger?

Grundlaget for persondatabehandlingen efter databeskyttelsesforordningen er et systematisk og kontinuerligt informationssikkerhedsarbejde gennem såkaldt "indbygget databeskyttelse". Formålet med tankegangen er konstant at forbedre informationssikkerheden, hvilket stiller krav til konstant udvikling organisatorisk, sikkerhed, kompetence og systemisk. Informationssikkerhed betyder, at oplysningerne er sporbare, tilgængelige, ikke kan forvanskes over tid, og at eventuel fortrolighed kan bevares.

Vi gennemgår løbende informationssikkerheden på følgende punkter:

- Rutiner til sikkerhedskopiering
- Rutiner til udtynding af persondata
- Firewalls
- Anonymisering
- Kryptering
- Logning
- Adgangskodebeskyttelse

 

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside, kan vi indsamle oplysninger fra dig automatisk gennem cookies. Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside ved at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. For mere information, se https://www.ketcherspecialisten.dk/om-cookies/.

 

Hvordan man modsætter sig elektronisk direkte markedsføring

Vi vil gerne sende dig information om vores produkter og tjenester, som vi tror, ​​du kunne lide. Du har til enhver tid ret til at forhindre Ketcherspecialisten i at kontakte dig med henblik på markedsføring. Ønsker du ikke længere at blive kontaktet i markedsføringsformål, kan du kontakte os via e-mail eller brev.

 

Sådan kontakter du os:

Hvis du har spørgsmål til vores virksomheds privatlivspolitik, de oplysninger, vi har om dig, eller hvis du ønsker at udøve en af ​​dine databeskyttelsesrettigheder, så kontakt os på:

Mail: info@ketcherspecialisten.dk

Postadresse: Østerbrogade 226, 2100 København (Bemærk, at dette ikke er en besøgs- eller returadresse)

 

 

 

 

KUNDESERVICE

Faq

info@ketcherspecialisten.dk

VAT: SE556812053801 
Ketcherspecialisten
Østerbrogade 226
2100 København
(Bemærk, at dette ikke er en besøgs- eller returadresse)

© 2022 Ketcherspecialisten. All rights reserved.